Eva Lydeking-Olsen, Ny Næring – 1-2-3
1. bind
Gennemgår nye og gamle landvindinger inden for ernæringslære, kostterapi og kostsammensætning under hensyn til vestlige og østlige ernæringsteorier med udgangspunkt i følelsesmæssige og kulturelle grunde til at spise, som vi gør.
2. bind
Beskriver levende væseners reaktion på stress og belastning.
Hvorfor er det vigtigt med en grundig kost- og livshistorie?
Fordele og ulemper ved nogle af det væld af kostretninger der dukker op i disse år.
Mange mennesker oplever blodsukker-problemer med tilhørende humør- og energisvingninger og dette syndrom kan forårsages af både ernæringsmangler, muskelspændinger og overforbrug af stimulanser. Symptomer og en afhjælpende kostsammensætning gennemgås.
3. bind
Mad og terapi : det ufødte barn, svampe og candidiasis, tungmetaller, kræft
Klitrose 1990 – 3 bind – 502/381/232 sider – illustreret
***Paperback – rimelig pænt eksemplar – navn indskrevet/stemplet – der forekommer understregninger/maskeringer, mest som blyantsmærker (kan viskes ud)
320,00 kr.
1 på lager