Kjeld Erlandsen, Hjemmefremstilling af vin
Interessen for at fremstille og nyde alkoholiske drikke er ikke af ny dato.
Blandt de vejledninger i fremstillmg af vin, der hidtil er kommet på dansk, udmærker denne sig ved det store antal af opskrifter, og kortfattede og klare instruktioner.
Bogen henvender sig både til begynderen i faget og til den, der har prøvet det før.
Her er virkelig tale om en fritidsbeskæftigelse, der kræver en indsats af udøveren, som eksempelvis på denne årstid kan lave 10 liter velsmagende vin på grundlag af indsamling af 2 kg. kronblade fra planten “Fandens Mælkebøtte”.
I afsnittet om de sygdomme, der kan ramme vinen under fremstillingen, kunne man nok have ønsket sig en noget fyldigere redegørelse og rådgivning.
Fremstillingen af Cherry Brandy og af mjød er også medtaget
Gyldendal 1971 – 95 sider – illustreret
*** Hæftet – rimelig pænt eksemplar – navn indskrevet
60,00 kr.
1 på lager