Phillippe Emanuelli, Svampekogebogen
Indhold: Hvad er en svamp? – Lidt om svampe og deres tilberedning – Opskriftsoversigt – Billedleksikon over svampearter – Opskrifter med vilde svampe – Spores outdoor – Dyrkede svampe – Tørrede svampe – Ikke alt der glimrer er guld – Konservering
Phillippe Emanuelli har samlet hele 127 opskrifter på hvordan man kan benytte sine svampe i madlavningen.
Han har selv gennemprøvet opskrifterne og ved lige præcis hvordan maden skal laves og forberedes.
Kom godt i gang med den kommende svampesæson med denne fortrinlige kogebog.
Lindhardt og Ringhof 2012 – 1. udgave – Fotos: Frédéric Raevens – oversætter: Signe Lyng – 287 sider – illustreret i farver – 29×21 cm
*** Paperback – rimelig pænt eksemplar – mærker på omslag
80,00 kr.
1 på lager